Marysia80 0 Napisano 11 Września 2016 Share Napisano 11 Września 2016 Witam Piszę z pewną propozycją. Czy istnieją albo mogą zaistnieć pomysły na spotkania, które będą pewnym sposobem na doszkalanie? Wspieranie się? A tym samym rozszerzanie jakości naszej wspólnej pracy, działania? To tylko jakaś propozycja. Co Wy na to? ( ja na to jak na lato) Odnośnik do odpowiedzi
wojciechbednarczuk 0 Napisano 18 Września 2016 Share Napisano 18 Września 2016 Szkolenia dla BHPowców odbywają się, jakieś doszkalające ale nie są to raczej luźne grupy meetingowe, tylko organizowane spotkania przez profesjonalne firmy zajmujące się organizacją BHP. Odnośnik do odpowiedzi
cepelia 0 Napisano 30 Listopada 2016 Share Napisano 30 Listopada 2016 Jaki masz pomysł na takie meetingi? Ja chętnie korzystam z forum i internetu, bo dla mnie to najlepsza dawka wiedzy. Zawsze chciałam brać udział w stowarzyszeniach dla bhpowców bo myślę, że one naprawde dużo by mi dały, zwłaszcza ze jestem na początku swojej drogi zawodowej i przydałyby mi się porady i wskazówki od bardziej doświadczonych osób. Ale mieszkam niestety trochę za daleko jakiegokolweik tego typu miejsca. Na szkolenie nie do końca też mogę dojechać, w tym momencie nie stać mnie na nie. Ale jeśli chodzi o poszerzanie wiedzy to bardzo polecam bloga na forum https://www.bhpex.pl/blog/ Dawka wiedzy porządna i bardzo rzetelna. Odnośnik do odpowiedzi
Marianek 0 Napisano 17 Grudnia 2016 Share Napisano 17 Grudnia 2016 Wątpię, żeby coś takiego wypaliło w luźniej formie, ludzie stracą szybko zapał do takich spotkań, ciężko dograć termin, żeby każdemu pasowało. Po za tym forum ma charakter ogólnopolski a nie regionalny więc też nie będzie tak, że wszyscy będą mieli blisko do jednego miejsca. Dlatego, może lepszym pomysłem byłaby jakaś grupa na Facebooku, gdzie można byłoby się w niezobowiązującej formie umówić się na jakieś rozmowy na skype. To ma chyba większy sens, tak mi się wydaję. Odnośnik do odpowiedzi
Arbuz 0 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Również nie widzę sensu w tym, żeby organizować jakieś spotkania. Zdecydowanie lepszym pomysłem faktycznie byłaby jakaś forma kontaktu elektronicznego, jednak mnie w zupełności wystarczy te forum, przynajmniej w obecnej chwili. Odnośnik do odpowiedzi
gothic 4 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Również nie widzę sensu w organizowaniu takich spotkań poprzez forum, nie ma to większego sensu ponieważ jesteśmy z całej Polski i bardzo ciężko byłoby coś sensownego zorganizować. Chyba, że coś w wakacje, żebyśmy mogli zorganizować jakieś spotkanie bardziej aktywnych użytkowników forum. Taka luźna propozycja. Facebooka nie mam, więc jeżeli powstałaby jakaś grupa na tym portalu to również odpadam, niestety. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi